Evenementen locatie

Landhuis Brakkeput Mei Mei is de ideale lokatie voor het organiseren van uw evenement! Met de unieke terrassen, het uitzicht vanaf het achterterras, het plein en het overdekte podium tegen de achtergrond van de tafelberg biedt deze locatie eindeloze mogelijkheden. Vele bruiloften, concerten, optredens, verjaardagen en bedrijfsfeesten hebben hier al een geweldige ervaring gehad!

Wij beschikken over geluids-, en lichtapparatuur, diverse decoratieve attributen, tenten, tafels, tafellinnen en stoelen om uw feest of evenement tot een groot succes te maken!

Voor meer informatie:
Tel.: (+5999) 767 15 00
info@brakkeputmeimei.com

Openluchttheater

Naast het landhuis bevindt zich een multifunctioneel openluchttheater in amfitheaterstijl, bestaande uit drie terrassen die uitzicht bieden op het overdekte podium.
Op de drie terassen is plaats tot 650 zitplaatsten en tot 1200 staanplaatsen.

Wij beschikken over geluids-, en lichtapparatuur, diverse decoratieve attributen, tenten, tafels, tafellinnen en stoelen om uw feest/evenement tot een groot succes te maken!

Achterterras

Het achterterras biedt met zijn prachtige uitzicht uitstekende mogelijkheden voor verjaardagspartijen, huwelijken, cocktailparties, diners en bedrijfsfeesten. 
Dit achterterras met eigen bar biedt plaats aan 2 tot 70 personen. 

Het Plein

Beneden de trap van het achterterras ligt een gezellig pleintje met 2 verschillende niveaus. Er zijn 2 houten vloeren gelegd over de Jeu de Boule banen waar verschillende picknick tafels op staan. De bar van de minigolfbaan kan gebruikt worden voor prive feesten, maar er is ook genoeg ruimte om een aparte bar op het plein te plaatsen alsook een klein podium,

Het plein is perfect voor grotere groepen zoals bedrijfborrels en diners, huwelijksfeesten en diverse andere events!