• (+5999) 767 15 00
  • Dagelijks | 17:00 - 23:00
en

Minigolf & Speeltuin

Genieten in de tuin van Landhuis Brakkeput Mei Mei!

Minigolfbaan

Minigolfbaan

Achter het landhuis bevindt zich te midden van een tropische tuin een prachtig aangelegde midgetgolfbaan met 18 banen.

De fraai aangelegde baan bied plezier voor jong en oud! Bij de bijbehorende bar met prachtig uitzicht zijn verschillende drankjes, snacks en broodjes verkrijgbaar.

Prijzen:

Entree kinderen < 6 jaar: Nafl. 5,25 p.p.
Entree kinderen > 6 jaar en volwassenen: Nafl. 12,50 p.p.
Entree is inclusief de speeltuin!

Openingstijden:   Woensdag t/m/ zondag van 16.00 – 22.00 uur

Speeltuin

Speeltuin

Naast de midgetgolfbaan is er een grote speeltuin met 4 speeltoestellen, die allemaal staan op kunstgras, heerlijk om met je blote voeten te spelen.

Omringd door de groene omgeving van Brakkeput Mei Mei en Mei Mei’s eigen moestuin is het een heerlijke plek om lekker te ravotten.

Ook als je komt dineren in ons restaurant zijn kinderen uiteraard uitgenodigd om lekker (gratis) te komen spelen in de speeltuin.

Prijzen:

Entree kinderen < 1 jaar: Gratis
Entree kinderen > 1 jaar en volwassenen: Nafl. 5,- p.p.

Openingstijden:   Woensdag t/m zondag van 16.00 – 22.00 uur

Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Het park is voorzien van verschillende faciliteiten zoals kinder wc’s, bankjes, stoeltjes en gezellige picknicktafels.  Tevens zijn er verschillende bouncers en leuke spelletjes te huur.

Een grote palapa en diverse tenten die op verschillende plaatsen geplaatst kunnen worden maken de speeltuin en het grasveld de ideale locatie om elke kinderverjaardag tot een groot feest te maken!

Voor meer informatie over het houden van een kinderfeestje kunt u kontakt opnemen via: Tel. 767 15 00 of via [email protected]